VISK - vlajky v hlavičce

en de fr pl sl cz

VISK - Slideshow

BenešovBoleslavKladnoJezuitská kolej v Kutné HořePraha_KořenskéhoNymburkPříbramRakovníkPraha_Zborovského
en de cz cz

GDPR - nová pravidla zpracování osobních údajů

VISK připravil kurz pro pedagogické pracovníky a pracovníky ve veřejné správě, který se týká oblasti zpracování osobních údajů.
25. května 2018 nabývá plné účinnosti nová legislativa
Obecné nařízení Evropské unie

GDPR (General Data Protection Regulation)

V průběhu kurzu se účastníci seznámí se zavedením nové legislativy a aplikací systému do stávajícího stavu. Budou představeny povinnosti subjektů zpracovávajících osobní údaje, ale také práva osob, jejichž údaje jsou zpracovávány. V neposlední řadě se téma dotkne ochrany soukromí ve veřejném životě.

Nařízení nahradí dosavadní zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a týká se všech subjektů, které pracují s osobními údaji, mimo jiné úřadů, škol, obchodních i výrobních organizací, podnikatelů atd. Kurz se uskuteční v budově Krajského úřadu Středočeského kraje, Zborovská 11, Praha 5 v následujících termínech:

- 13. 10. 2017 – 9:00–14:15 přihlášení pro úředníky XXX přihlášení pro pedagogy = TERMÍN NAPLNĚN

- 18. 1. 2018 – 9:00–14:15 přihlášení pro úředníky XXX přihlášení pro pedagogy = TERMÍN NAPLNĚN

Z důvodu velkého zájmu o téma byl vypsán nový termín:

- 20. 2. 2018 – 9:00–14:15 přihlášení pro úředníky XXX přihlášení pro pedagogy. TERMÍN NAPLNĚN, přijímáme pouze náhradníky.

Kontaktní osoba pro oblast DVPP: Vlasta Koubová, DiS., koubova@visk.cz, 724 751 900

Kontaktní osoba pro oblast DVVS: Bc. Karolína Bredlerová, bredlerova@visk.cz, 724 203 892